در ایران خیلی ها رو دیدم که تاس کباب رو با گوشت درست میکنن . درسته که خیلی خوشمزه تر میشه , ولی اصل این خوراک بدون گوشت هست و از اسمش هم مشخصه :) . خوراکی هست خوشمزه و 100% گیاهی و سالم و مناسب با این روزهای قحطی گوشت در ایران :
مواد مورد نیاز :
- سیب زمینی استانبولی : سه تا چهار عدد متوسط .
- هویج : دو عدد متوسط .
- لوبیای سبز : یک مشت .
- نخود فرنگی : نصف لیوان .
- گوجه فرنگی درشت : یک عدد .
- پیاز : یک عدد متوسط .
- لیموی عمانی : درسته یا پودر شده .
- عصاره یا قرص گوشت : یک عدد .
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری .
- نمک – فلفل – زردچوبه - دارچین : به مقدار مورد نیاز .
روش تهیه :
ابتدا پیاز رو در قابلمه خرد کرده و تفت میدیم . وقتی پیازها کمی طلایی شدن , زردچوبه رو اضافه میکنیم و سپس دو لیوان آب گرم داخل قابلمه میریزیم و بعد عصاره یا قرص گوشتمون رو به همراه رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آب رو میچشیم و اگر شوری اون کم بود نمک اضافه میکنیم . معمولن عصاره ها خیلی شور هستن و به این مساله باید دقت کنین که بعد از اضافه کردن اونها نمک خوراک رو تست کنین تا خوراکتون شور نشه ! میتونین از عصاره های گیاهی هم استفاده کنین . وقتی عصاره در آب حل شده سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم . من در اینجا از سیب زمینی استانبولی استفاده میکنم چون این نوع سیب زمینی وا نمیره و شکلش رو حفظ میکنه اما میتونین از سیب زمینی پشندی هم استفاده کنین و هیچ ایرادی نداره . سپس هویج ها رو که حلقه حلقه خرد کردیم اضافه میکنیم . بعد لوبیای سبز رو که هر لوبیا رو دو قسمت کردیم به همراه نخود فرنگی ها اضافه میکنیم . گوجه فرنگی رو هم پوست کنده و چهار قاچ میکنیم و اضافه میکنیم . فلفل سیاه و کمی دارچین هم اضافه میکنیم . من از یک عدد لیمو عمانی درسته که چند سوراخ روی اون ایجاد کردم استفاده میکنم . میتونین هم از لیموی درسته و هم گرد لیمو عمانی استفاده کنین و فرقی نمیکنه . وقتی آب جوش اومد در قابلمه رو میذاریم و شعله رو کم میکنیم تا موادمون بپزن . این خوراک رو بهتره آبش کمی بیشتر باشه چون میتونین توی آبش کمی نون هم تلیت کنید و به همراه خوراک بخورین و خوشمزه تر میشه .. زمان پخت تا وقتی هست که سیب زمینی ها و هویج ها نرم بشن ..
مواد مورد نیاز :
- سیب زمینی استانبولی : سه تا چهار عدد متوسط .
- هویج : دو عدد متوسط .
- لوبیای سبز : یک مشت .
- نخود فرنگی : نصف لیوان .
- گوجه فرنگی درشت : یک عدد .
- پیاز : یک عدد متوسط .
- لیموی عمانی : درسته یا پودر شده .
- عصاره یا قرص گوشت : یک عدد .
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری .
- نمک – فلفل – زردچوبه - دارچین : به مقدار مورد نیاز .
روش تهیه :
ابتدا پیاز رو در قابلمه خرد کرده و تفت میدیم . وقتی پیازها کمی طلایی شدن , زردچوبه رو اضافه میکنیم و سپس دو لیوان آب گرم داخل قابلمه میریزیم و بعد عصاره یا قرص گوشتمون رو به همراه رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آب رو میچشیم و اگر شوری اون کم بود نمک اضافه میکنیم . معمولن عصاره ها خیلی شور هستن و به این مساله باید دقت کنین که بعد از اضافه کردن اونها نمک خوراک رو تست کنین تا خوراکتون شور نشه ! میتونین از عصاره های گیاهی هم استفاده کنین . وقتی عصاره در آب حل شده سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم . من در اینجا از سیب زمینی استانبولی استفاده میکنم چون این نوع سیب زمینی وا نمیره و شکلش رو حفظ میکنه اما میتونین از سیب زمینی پشندی هم استفاده کنین و هیچ ایرادی نداره . سپس هویج ها رو که حلقه حلقه خرد کردیم اضافه میکنیم . بعد لوبیای سبز رو که هر لوبیا رو دو قسمت کردیم به همراه نخود فرنگی ها اضافه میکنیم . گوجه فرنگی رو هم پوست کنده و چهار قاچ میکنیم و اضافه میکنیم . فلفل سیاه و کمی دارچین هم اضافه میکنیم . من از یک عدد لیمو عمانی درسته که چند سوراخ روی اون ایجاد کردم استفاده میکنم . میتونین هم از لیموی درسته و هم گرد لیمو عمانی استفاده کنین و فرقی نمیکنه . وقتی آب جوش اومد در قابلمه رو میذاریم و شعله رو کم میکنیم تا موادمون بپزن . این خوراک رو بهتره آبش کمی بیشتر باشه چون میتونین توی آبش کمی نون هم تلیت کنید و به همراه خوراک بخورین و خوشمزه تر میشه .. زمان پخت تا وقتی هست که سیب زمینی ها و هویج ها نرم بشن ..
برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ تر روی اونها کلیک کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر