پنجشنبه، مهر ۱۵، ۱۳۸۹

جلوگیری از سوختن کره

کره برای سرخ کردن بیشتر مواد غذایی بکار میره و طعم اونها رو خیلی خوب میکنه ولی عیبی که داره این هست که بعد از مدت کوتاهی میسوزه و قهوه ای میشه و ته میگیره . با اینکه کره نسبت به روغن در دمای بالاتری اکسید میشه ولی با این همه وقتی که زیاد مواد غذایی رو توی اون تفت میدیم رنگش تیره میشه ! برای جلوگیری از این حالت بهتره به ازای هر 50 گرم کره , یک قاشق غذاخوری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنیم . این کار باعث میشه که کره سیاه نشه و ته نگیره .

۲ نظر:

مهتاب گفت...

من راه دیگری دارم
میشه کره را داغ کرد و همیشه کره داغ کرده بصورت روغن حیوانی در غذاها استفاده کرد.

paarehsang.blogspot.com گفت...

سلام؛ خیلی خوشحال شدم بعد از مدتها وبلاگی دیدم که مطالب مفید و آموزنده دارد و مطالبش اصیل هستند نه مثل بقیه کپی از جاهای دیگر. خیلی استفاده کردم از مطالب، هنوز دارم به عقب می‌روم در آرشیو وبلاگ و لذت می‌برم!