برنج غذای اصلی ایرانی ها به حساب میاد و خانم های ایرانی مهارت زیادی در درست کردن برنج دارن . استفاده از کره و زعفران و یا روغن برای چرب و چیلی کردن و خوش خوراک کردن برنج چه به صورت آبکش و یا کته , از هنرهای خانم های ایرانیه . ولی استفاده از روغن مخصوصن بصورت جامد و یا کره , با اینکه برنج رو خوش خوراک میکنه ولی برای سلامتی بسیار مضر هست . متاسفانه هم کره مایع در ایران وجود نداره و در کل هر چقدر هم کره تسفیه شده باشه باز هم مقدار کلسترول و چربی اون بالاست . یک راه حل خوب , استفاده از روغن زیتون خام هست . کافیه مقدار کمی روغن زیتون رو روی برنج خودتون بجای کره بریزین و ببینین چقدر خوش خوراک و معطر میشه . البته جای کره رو نمیگیره ولی از نظر داشتن مواد مفید برای بدن و عطر و طعم خوب زیتون و خاصیت ضد سرطانی و ... روغن زیتون , دهها مرتبه از کره مفید تره . پس اگه دچار مشکل کلسترول بالا و چربی خون و چاقی هستین , بجای کره از روغن زیتون استفاده کنین . البته دقت داشته باشین که هر روغنی حتا روغن های خوبی مثل روغن گردو یا زیتون یا کنجد باز هم چاق کننده هستن و در کل باید کم مصرف بشن ولی به نسبت روغن های جامد و کره , مفید تر هستن و مصرف کم اونها خطری برای بدن ایجاد نمیکنه و بسیار هم مفید هست .
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر