درست کردن پوره اونقدر راحته که اگه بخواهیم آموزش بدیم , کسی حتا رغبت نمیکنه اونو بخونه . ولی دنیای آشپزی اونقدر تنوع داره که میشه مدام از دل هر غذای ساده ای غذاهای خوشمزه و مفید تری در آورد . اینهم انواع متفاوتی از پوره سیب زمینی :
پوره سیب زمینی به دلیل داشتن مواد سالم و مقوی , یک غذای تقریبن کامل و خوشمزه به حساب میاد و به تنهایی هم میتونه نیمی از نیازهای اساسی بدن رو تامین کنه . موادی مثل شیر و کره و سیب زمینی دارای ویتامین های زیادی هستن و مخصوصن برای کودکان خیلی مفیدن . با اضافه کردن ترکیبات دیگه ای میتونین پوره سیب زمینی رو مقوی تر و خوشمزه تر و حتا زیباتر بکنین .
مواد لازم برای پوره سیب زمینی :
- عصاره سیر و زیتون یا عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ یا گوشت و یا پیاز و سبزیجات و بسته به ذائقه خودتون : یک عدد ( در ایران مارک مگی موجود هست . این عصاره ها بصورت خشک شده در قالب های مکعبی کوچک ساخته شدن ) .
- شیر : به مقدار لازم .
- کره : به مقدار لازم .
- سیب زمینی : به مقدار دلخواه .
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار مورد نیاز .
مواد اضافی برای رنگی کردن پوره :
لبو – هویج – اسفناج .
طرز تهیه :
پوره سیب زمینی به دلیل داشتن مواد سالم و مقوی , یک غذای تقریبن کامل و خوشمزه به حساب میاد و به تنهایی هم میتونه نیمی از نیازهای اساسی بدن رو تامین کنه . موادی مثل شیر و کره و سیب زمینی دارای ویتامین های زیادی هستن و مخصوصن برای کودکان خیلی مفیدن . با اضافه کردن ترکیبات دیگه ای میتونین پوره سیب زمینی رو مقوی تر و خوشمزه تر و حتا زیباتر بکنین .
مواد لازم برای پوره سیب زمینی :
- عصاره سیر و زیتون یا عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ یا گوشت و یا پیاز و سبزیجات و بسته به ذائقه خودتون : یک عدد ( در ایران مارک مگی موجود هست . این عصاره ها بصورت خشک شده در قالب های مکعبی کوچک ساخته شدن ) .
- شیر : به مقدار لازم .
- کره : به مقدار لازم .
- سیب زمینی : به مقدار دلخواه .
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار مورد نیاز .
مواد اضافی برای رنگی کردن پوره :
لبو – هویج – اسفناج .
طرز تهیه :

** نکات مهم : زمانیکه سیب زمینی ها در حال پخت هستن میتونین چند عدد برگ اسفناج رو خرد کرده و داخل سیب زمینی ها بریزین و بذارین همراه با سیب زمینی بپزه . هیچ طعمی به پوره نمیده ولی در عوض اونو زیبا میکنه و خاصیتش رو بیشتر . سبز و زرد میشه و خیلی زیبا در میاد . همینطور مقداری هویج رنده شده هم میتونین به سیب زمینی اضافه کنین و اینطوری رگه های نارنجی بین زردی سیب زمینی ها دیده میشه که هم خاصیت داره و هم اونو زیبا میکنه . یک عدد لبوی پخته به اندازه گردو هم میتونه پوره شما رو آلبالویی کنه و بسیار زیبا و یا میتونین از کمی آب لبو استفاده کنین . میتونین با این روش چهار مدل پوره برای مهمونی ها درست کنین و مقدار اسفناج یا هویج رو بیشتر کنین تا بیشتر رنگ بدن . یکی زرد , یکی سبز , یکی قرمز و یکی هم نارنجی و با اونها غذاتون رو تزئین کنین . از طرفی اضافه کرده عصاره ها طعم بسیار خوبی به پوره شما میده . معمولن هم بعد از اضافه کردن اونها نیازی به نمک نیست چون به اندازه کافی شور هستن .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر