اشتباهی که خیلی ها در درست کردن چای سبز میکنن این هست که این چای رو مثل چای سیاه درست میکنن یعنی با استفاده از آب جوش و قوری اونو دم میکنن ! در صورتیکه با این روش تمام خاصیت چای سبز رو از بین میبرن ! روش درست کردن چای سبز خیلی ساده ست . این چای نیاز به دم کشیدن نداره . یعنی نیاز نیست در ظرف در بسته مثل قوری قرار بگیره تا دم بکشه و یا نباید مدت طولانی در آب قرار بگیره و بعد نوشیده بشه . همینطور برای درست کردنش از آب جوش نباید استفاده کرد . برای اینکار به روش زیر عمل میکنیم :
برای هر لیوان , نصف قاشق مربا خوری چای خشک سبز در داخل لیوان و یا صافی های فلزی ریخته و سپس آب رو تا حدی گرم میکنیم که باعث سوزش دست بشه و قُل نزنه ! یعنی به اندازه ای که چند حباب در کف ظرف جوشاندن یا شیرجوش , ایجاد بشه . سپس آب رو روی چای خشک ریخته و سرو میکنیم . دو تا سه دقیقه بعد این چای باید مصرف بشه و بیشتر از این مقدار اگه بمونه , ویتامین ها و خواص چای سبز از بین میره . برای خوش طعم کردن این چای بهتره از برگ های نعنای تازه و یا پونه و یا بهار نارنج تازه یا خشک شده , یا هر سبزی معطری که علاقه دارین استفاده کنین که مجلسی تر بشه !
در کشور چین برگ های باقی مونده چای سبز رو چندین بار استفاده میکنن . به عبارتی تفاله های چای سبز رو دو تا سه بار مجدد دم میکنن و استفاده میکنن . یعنی هر بار که چای اونها تموم میشه دوباره آب گرم روش میریزن چون در کشور چین بیشتر مردم فقط چای سبز مینوشن و آب و یا نوشیدنی های دیگه رو خیلی کم استفاده میکنن . همینطور اگه این چای رو به همراه دانه های رازیانه دم کنین باعث کم شدن اشتها و لاغر شدن تدریجی میشه .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر