سیخ های چوبی بیشتر برای درست کردن کباب در داخل فر و یا ماهی تابه و یا ماکروویو بکار میرن و خوردن کباب با اونها لذت بخشه ولی مشکلی که دارن اینه که در اثر گرما میسوزنن و سیاه میشن به مرور . برای جلوگیری از سوختن و سیاه شدن اونها کافیه قبل از سیخ زدن گوشت به اونها , به مدت 15 تا نیم ساعت اونها رو درون ظرف آب قرار بدین طوریکه تمام قسمت اونها در آب قرار بگیره . میتونین از یک لیوان بلند پر از آب استفاده کنین و 15 دقیقه یک قسمت نوک و 15 دقیقه قسمت ته رو در آب قرار بدین و بعد گوشت رو سیخ کشیده و در داخل فر قرار بدین . با این روش سیخ های شما هرگز سیاه و سوخته نمیشن !
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر