جمعه، دی ۰۳، ۱۳۸۹

تشخیص بوقلمون پرورشی از محلی

اونهایی که در خارج از ایران زندگی میکنن , معمولن زمان سال نو میلادی که میشه بوقلمون درست میکنن برای کریسمس که خیلی خوشمزه ست و یه غذای رسمی مثل سبزی پلو با ماهی ما ایرانی ها در شب سال نو به حساب میاد . گوشت بوقلمون از نظر ارزش تغذیه ای و سالم بودن و همینطور به صرفه بودن از مرغ خیلی بهتره ولی متاسفانه در ایران طرفدار نداره . گوشت بوقلمون خشک و کم چرب تر هست و بو نداره و خیلی هم پر گوشت هست . بیشتر بوقلمونی که برای کریسمس به بازار فرستاده میشه , پرورشی هست و فقط تعداد کمی از اونها محلی هستن که خب محلی ها خوشمزه تر هستن . یک راه ساده تشخیص بوقلمون پرورشی از محلی , نگاه کردن به پوست بوقلمون هست . روی پوست مرغ و بوقلمون , دون دون هایی وجود داره مثل جوش که در واقع رویشگاه پر پرنده ست و زمانی که پرها رو میکنن , تنها قسمت های برجسته ای روی پوست دیده میشه و باقی میمونه . اما نقاط برجسته پوست بوقلمون های محلی سیاه هست و به صورت دانه های سیاه رنگ کمرنگ دیده میشه که در پرورشی ها چنین چیزی دیده نمیشه و راه تشخیص هم همینه .

هیچ نظری موجود نیست: