دوشنبه، آذر ۲۹، ۱۳۸۹

دقت در مصرف میوه های وارداتی

این روزها در ایران میوه های وارداتی تقریبن بازار میوه و تره بار رو قبضه کرده . میوه هایی بسیار خوش رنگ و لعاب و دستچین شده و تر و تازه و براق و شفاف و .. ! ولی این تنها ظاهر قضیه ست . مشکل اینه که به پوست این میوه ها , مخصوصن میوه هایی که پوست سخت دارن , نوعی ماده نگهدارنده و غیر قابل نفوذ از جنس واکس زده میشه تا هم ماندگاری اونها رو بیشتر کنه و هم رنگ و جلای بیشتری به میوه ها بده و مشتری پسند تر بشن . البته خیلی از این میوه ها مشکلی با این ماده ندارن چون پوست اونها موقع مصرف کنده میشه ولی بعضی میوه ها هستن که با پوست هم خورده میشن . یکی از این میوه ها سیب هست . سیب های وارداتی همشون آغشته به این ماده پوششی هستن . اگه با یک تیغ یا کارد به آرومی سطح پوست این میوه ها رو بتراشین , تراشه هایی از واکسی بی رنگی به دست میاد که خوردن اون میتونه باعث مشکلات زیادی در دستگاه گوارش بشه ! برای همین اگر از میوه های وارداتی استفاده میکنین , حتمن پوست اونها رو قبل از مصرف بکنین !!!!!!

هیچ نظری موجود نیست: