یکشنبه، آذر ۱۴، ۱۳۸۹

دمای فریزر

نکته ای که خیلی از خانواده ها بهش توجه ندارن دمای فریزر هست . دمای فریزر باید 15 تا 20 درجه زیر صفر باشه . ولی اغلب خانواده ها به این مساله توجهی ندارن و خیلی از اوقات فریزر بیشتر منازل خراب هست و دمای اون فقط چند درجه زیر صفره . در این دما نان و گوشت و سبزیجات به حالت نیمه یخ در میان و بطور کامل منجمد نمیشن . بعد از مدتی میبینین که نان با اینکه در داخل فریزر بوده , اما شروع کرده به کپک زدن و یا گوشت ها رو وقتی بیرون میارین , احساس میکنین کمی بوی تعفن میدن . دلیلش اینه که خیلی از باکتری ها میتونن دمای 2 – 3 درجه و چند درجه زیر صفر رو هم تحمل کنن و به زندگی ادامه بدن . برای همینه که استانداردهایی برای دما ایجاد شده و کمتر از اون مقدار مجاز نیست ! دمای فریزر باید مناسب باشه و اگر فریزر شما خراب شده و زیاد سرد نمیکنه , فورن اونو تعمیر کنین چون در سلامت خوراک شما اثر مستقیم میذاره !

هیچ نظری موجود نیست: