شنبه، آذر ۱۳، ۱۳۸۹

بابا غنوش

این خوراک یک غذای خاورمیانه ای هست و بیشتر در کشورهای عربی درست میشه و بسیار سالم و خوشمزه ست و حتا میتونه بعنوان یک پیش غذا یا مزه در کنار نوشیدنی ها هم بکار بره . مواد ارزان قیمت و سادگی در پخت و خوشمزگیش از ویژگی های این غذاست :

مواد لازم :

- بادمجان گوشتی : یک عدد .
- سیر : دو حبه .
- لیمو ترش تازه : یک عدد .
- ارده یا روغن زیتون خام : دو قاشق غذاخوری .
- نمک و فلفل قرمز : به دلخواه .

روش تهیه :

این دستور برای دو نفر هست و در صورتیکه به مقدار بیشتری نیاز داشتین , مواد رو دو یا سه برابر کنین . ابتدا یک عدد بادمجان گوشتی رو روی اجاق و یا روی منقل کبابی میکنیم . اگه روی شعله گاز انجام میدین , با شعله کم باشه تا خوب مغزپخت بشه . وقتی که پوست بادمجون سوخت و بادمجون هم پخت , مستقیم در یک کاسه پر از آب سرد بندازینش و سپس پوستش رو بکنین . خیلی ساده و راحت پوست های برشته بادمجون کنده میشه . حالا بادمجون رو داخل مخلوط کن بندازین . سیر و نمک و فلفل و آب نصف یک لیموترش تازه و ارده رو هم اضافه کرده و مخلوط کن رو روشن کنید . اگه ارده در اختیار ندارین میتونین از روغن زیتون استفاده کنین . بعد از یک دست شدن مواد ؛ آماده سرو هست . میتونین برای تزئین از برگ های نعنا و یا جعفری و گشنیز استفاده کنین . این خوراک رو میشه با نون لواش یا نون پیتا یا نان ترتیلا یا همون نان ذرت سرو کرد .

‏هیچ نظری موجود نیست: