آووکادو جزو میوه هایی هست که کال چیده میشه و اگر رسیده باشه نگهداریش خیلی مشکله و سریع شل و خراب میشه . وقتی هم که آووکادو رو میخرین , همیشه سفت و سبز هست و اگر توی یخچال گذاشته بشه , مدت زیادی باقی میمونه به همین دلیل اونو چند روزی در فضای بیرون یخچال میذارن تا برسه و نرم بشه و بعد استفاده میکنن . یک راه دیگه ای که میشه کاری کرد این میوه سریعتر برسه , پیچیدنش لای کاغذ روزنامه هست . اونو لای کاغذ روزنامه بپیچین و بذارین بیرون . دو برابر سریعتر میرسه و نرم میشه .
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر