یکشنبه، دی ۱۷، ۱۳۹۱

غلیظ کردن خوراک های رقیق

یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار کم تجربه در موقع درست کردن خوراک های رقیق مثل سوپ و آش و یا بعضی خوراک ها پیدا میکنن , زیاد بودن آب اونهاست . برای جبران رقیق بودن این خوراک ها میتونین به سادگی از آرد ذرت استفاده بکنین . به مقدار مورد نظر آرد ذرت رو توی یک لیوان آب سرد حل کرده و به خوراک خودتون اضافه کنید . آرد ذرت باعث غلیظ شدن و کمی لعابدار شدن خوراک های شما میشه بدون اینکه طعم و مزه خوراک رو عوض بکنه و یا حتا رنگ اونو . چون آردی هست بدون طعم و رنگ و مزه . 
برای مثل اگر مثلن تاس کباب شما یا خوراک گیاهی شما زیادی رقیق شد , میتونین مقداری آرد ذرت رو در کمی آب سرد حل کرده و سپس به خوراک اضافه کنید و ببنیند که غلیظ میشه و لعابدار ...

هیچ نظری موجود نیست: