ایرانی ها عادت دارن که سر میز خوراک , یک پارچ آب میذارن و به همراه خوراکشون , آب مینوشن . با اینکه عادت بسیار بدی هست و خوب نیست ؛ اما اگر اصرار دارین که این رویه رو ادامه بدین خوبه که از برش های لیمو برای مزه دار کردن آب نوشیدنی استفاده کنید .
چند برش نازک لیموی شیرازی یا لیموی زرد رو به هر شکلی که دوست دارین ببرین یا حلقه حلقه کنین و هسته هاش رو در بیارین و سپس برش های لیمو رو توی پارچ آب بندازین و روی اون آب پر کنین . طعم اسانس پوست لیمو و خود آب لیمو در ترکیب با آب , عطر و مزه خیلی خوش طعم و بسیار ملایمی رو خارج میکنه و آب مزه خیلی خوبی میگیره . همچنین اسانس پوست لیمو هم آرامبش بخش هست و هم ضد عفونی کننده و هم برای معده و اعصاب خوبه و اگر هم آب مصرفی مشکلی هم داشته باشه , باعث ضد عفونی شدن آب میشه . از طرفی اگر از پارچ یا تُنگ شیشه ای استفاده میکنین ، اونو زیباتر و با کلاس تر میکنه بخصوص وقتی که مهمان داشته باشین . پس از لیمو توی آب غافل نشین ..
چند برش نازک لیموی شیرازی یا لیموی زرد رو به هر شکلی که دوست دارین ببرین یا حلقه حلقه کنین و هسته هاش رو در بیارین و سپس برش های لیمو رو توی پارچ آب بندازین و روی اون آب پر کنین . طعم اسانس پوست لیمو و خود آب لیمو در ترکیب با آب , عطر و مزه خیلی خوش طعم و بسیار ملایمی رو خارج میکنه و آب مزه خیلی خوبی میگیره . همچنین اسانس پوست لیمو هم آرامبش بخش هست و هم ضد عفونی کننده و هم برای معده و اعصاب خوبه و اگر هم آب مصرفی مشکلی هم داشته باشه , باعث ضد عفونی شدن آب میشه . از طرفی اگر از پارچ یا تُنگ شیشه ای استفاده میکنین ، اونو زیباتر و با کلاس تر میکنه بخصوص وقتی که مهمان داشته باشین . پس از لیمو توی آب غافل نشین ..
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر