چهارشنبه، آبان ۱۹، ۱۳۸۹

روش ساده برای تهیه پوره و آب گوجه فرنگی

توی ایران وقتی میخواهین غذاهایی رو که در اونها از گوجه فرنگی استفاده میشه درست کنین اونهم به شکل رنده شده , با کمی دردسر و گرفته شدن وقت و ... روبرو میشین . شستن گوجه فرنگی و قاچ کردنشون و بعد رنده کردن و همه اینها یک طرف , گاهی بریده شدن دست یا ناخن با رنده و همینطور کثیف کردن دو تا ظرف یکی رنده و یکی کاسه برای رنده کردن گوجه فرنگی ها , کلی دردسر برای آدم ایجاد میکنه . ولی در خارج از ایران انواع گوناگون آب گوجه فرنگی , پوره گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده و درسته و پوست کنده و ... توی قوطی های کنسرو وجود داره با قیمت خیلی ارزون . ولی در ایران چه کار کنیم ؟


برای درست کردن غذاهایی مثل املت , استامبولی , انواع سس هایی که در اونها گوجه فرنگی نیاز هست , سوپ گوجه فرنگی , آب گوجه فرنگی و .... راه خیلی ساده ای وجود داره . فقط یک دستگاه مخلوط کن یا میکسر ! گوجه ها رو بشورین و تهش رو بگیرین و بعد فقط از وسط قاچ کرده و توی مخلوط کن یا میکسر بندازین و تمام ! یک پوره غلیظ گوجه فرنگی تحویل شما میده که نه پوست و نه تخم گوجه هم درش دیده نمیشه ! به همین سادگی ! نه نیاز به دو ساعت رنده کشیدن هست و نه ظرف کثیف کردن و نه تلف شدن وقت ! فقط یکبار امتحان کنین ...

۱ نظر:

سميرا گفت...

سلام! پختم و خيلي خيلي عالي شده بود! مرسي!