چهارشنبه، آبان ۱۲، ۱۳۸۹

روش درست کردن خامه ترش

خامه ترش بیشتر بعنوان دسر و مزه به همراه زیتون یا فلفل ترشی هایی که توشون رو خالی و با اون پر کردن و یا دلمه برگ مو یا برای تزئین خوراکی هایی که بعنوان تنقلات انگشتی برای جشن ها استفاده میشن استفاده میشه و خیلی خوشمزه ست . حتا اونو میشه همراه با مربا , بعضی شیرینی ها , میوه ها , ژله و خلاصه هر چیزی که فکر میکنین طعمش رو خوب میکنه استفاده کنین . در ایران متاسفانه خامه ترش وجود نداره ولی ساختن اون خیلی ساده ست و تنها نیاز به یک شبانه روز زمان داره . پس برای استفاده از یک روز قبل دست به کار بشین :

مواد لازم برای تهیه خامه ترش :
 
- خامه پاستوریزه : صد گرم .
- لیمو ترش یا لایم : یک عدد .
- نمک : نصف قاشق چایخوری .

روش تهیه :

تمام خامه رو داخل یک کاشه گود ریخته و یک عدد لایم یا لیمو به اندازه یک گردو رو توی اون آب بگیرین و نمک رو اضافه کرده و به مدت ده ثانیه با همزن دستی بزنین . دقت کنین اگه خامه رو زیاد بزنین تبدیل به کره میشه ! حالا یک ظرف در دار مخصوص فریزر یا ماکرو بردارین و تمام مواد رو داخل اون ریخته و در یخچال به مدت یک شبانه روز نگه دارین . خامه شما بعد از این مدت آماده ست . بعضی ها به مقدار مساوی به این خامه ماست چکیده یا ماست یونانی سفت هم اضافه میکنن که اون هم خوشمزه میشه و طعم خوبی پیدا میکنه و چربیش کمتر میشه چون خامه حدود 30 تا 40% چربی داره و ماست پر چرب 8% و با مخلوط کردن اونها مقدار چربی مصرف شده کمتر میشه .

هیچ نظری موجود نیست: