چهارشنبه، آذر ۰۳، ۱۳۸۹

به دانه

شاید خیلی ها از خاصیت دانه های به آگاه باشن ولی نسل جدید با این خواص آشنا نباشه و ندونه دانه های به چه خاصیتی دارن و به چه دردی میخورن . معمولن وقتی پاییز مربای به درست میکنین , دانه های اون رو دور میریزین ولی همین دانه ها دارای اثر دارویی خیلی خوبی هست که از قدیم در طب گیاهی ایران مورد استفاده بوده . مقدار کمی دانه به رو داخل یک استکان ریخته و مقداری آب جوش روی اون بریزین و برای مدت یکساعت کنار بذارین . بعد از این مدت میبینن که آب غلیظ و کشدار و مثل ژل شده . این لعب یک داروی بسیار عالی و بدون هیچ عارضه ای برای نرم کردن گلو و مخاطش هست در زمانیکه دچار گلودرد شدین و همینطور یک داروی عالی برای سرفه های خشک . چون هیچ طعم و مزه ای نداره , کودکان هم به سادگی ازش استقبال میکنن و میشه ازش بجای شربت های گلو که شیمیایی هستن استفاده کرد ! پس هر زمان که مربای به درست میکنین دانه های اون رو در یک شیشه کوچک برای چنین روزهایی نگهداری کنین .

هیچ نظری موجود نیست: