چهارشنبه، بهمن ۲۵، ۱۳۹۱

تزئین کیک خامه ای

 اگر ساکن خارج از کشور باشین , کیک های اسفنجی آماده رو میتونین از فروشگاهها بخرین با کیفیت خیلی عالی و اونها رو با سلیقه خودتون به همراه خامه و انواع میوه ها و ... تزئین کنید و تبدیل به کیک زیبایی برای مراسم مختلف و تولدها و جشن ها در بیارین که همه از خوردن اونها لذت ببرن . یا اگر کیک پزی بلد هستین , خودتون کیک اسفنجی درست کنین و سپس اونو تزئین کنین . در زیر روش تزئین کیک خامه ای رو بصورت خیلی ساده آموزش میدم :

مواد لازم :

- کیک اسفنجی آماده یا درست شده : سه لایه .
- وانیل و پودر قند : به مقدار دلخواد .
- خامه : 500 گرم .
- کاستارد : 150 گرم .
- میوه : به دلخواه . 

برای دیدن تصویر به اندازه بزرگ روی اون کلیک کنید 


 روش تهیه :

من کیک های اسفنجی آماده رو از فروشگاه Lidel خریدم . اگر خودتون درست میکنید که چه بهتر و در ضمن مهم هم نیست که خیلی صاف درشون بیارین ! چون با خامه پوشیده میشن و ناصافیشون پوشیده میشه ! سه لایه گرد و برش زده حاضر و آماده و خیلی ترد و خوشمزه . برای شروع کار ابتدا یک لایه از کیک رو روی ظرف مورد نظر قرار میدیم که میتونه یک ظرف پایه دار باشه .
سپس به سراغ زدن خامه میریم . من از خامه Medium استفاده میکنم که رقیق بودنش مثل ماست هست . همه خامه رو توی کاسه ریخته و سپس بهش مقداری وانیل اضافه میکنیم . اگر از وانیل شکری استفاده میکنین , نصف قاشق مربا خوری کافی هست و اگر از وانیل مایع , چند قطره . پودر قند برای شیرین شدن خامه کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم و میچشیم . شیرینی اون سلیقه ای هست . بعضی ها خامه شیرین دوست دارن و بعضی ها کم شیرین . وقتی شیرینیش اندازه شد , حالا با همزن برقی خامه رو میزنیم . دقت کنید زمانی که خامه فرم گرفت و خط خط افتاد , سریع همزن رو خاموش کنید وگرنه خامه تبدیل به کره میشه !
توی یک کاسه دیگه , مقدار یک تا دو قاشق غذا خوری پودر کاستارد Custard روی با کمی شیر سرد مخلوط میکنیم و یا میتونین از کاستارد آماده استفاده کنید . مایع کاستارد نباید زیاد شل باشه . مثل شکل , باید کمی شکل گرفته باشه و نرم در حد فرنی . در بعضی کشورها به کاستارد وانیل سُس هم میگن !
حالا مقداری کاستارد روی لایه اول کیک ریخته و اونو کامل پخش میکنیم .
سپس لایه دوم کیک اسفنجی رو روی این لایه قرار میدیم و اینبار کمی خامه ریخته و تمام سطح رو مثل لایه قبلی میپوشونیم .
حالا لایه سوم یا آخر کیک اسفنجی رو میذاریم و تمام خامه ها رو روی این سطح و اطرافش می مالیم . زیاد لازم نیست که صاف درش بیارین . چون وقتی میوه روی خامه ها گذاشته میشه , ناصافی و کجی خامه رو میپوشونه .
من از بلو بری و رازبری و توت فرنگی برای تزئین استفاده کردم . شما میتونین از هر میوه ای مثل کیوی و آناناس و انگور و مغز پرتقال و ... هم استفاده بکنید . فقط یادتون باشه که پیش از گذاشتن میوه ها , اونها رو کاملن خشک کنید وگرنه روی خامه آب میندازن !!! من بلو بری ها و رازبریها رو بعد از شستن با دستمال کاغذی خوب خشک کردم و بعد روی کیک قرارشون دادم .
پس از چیدن میوه ها , کیک رو به مدت یک تا دو ساعت توی یخچال میذاریم تا خوب سفت بشه خامه و خودش رو بگیره .. حالا آماده سرو کردن هست .. این کیک رو با چای میتونین سرو کنین .

تزئین با آناناس و بلوبری


هیچ نظری موجود نیست: