چهارشنبه، آبان ۰۴، ۱۳۹۰

اشک و پیاز

اسم پیاز پوست کندن و خرد کردن و رنده کردن که میاد , ناخودآگاه اشک هم از چشممون سرازیر میشه ! تجربه بدی هست و مخصوصن اگه خارج از ایران زندگی میکنین , میدونین که پیازهای اینجا خیلی تند هستن و حتا یه فسقلی هم اشک آدمو در میاره . یه راه ساده برای جلوگیری از ریزش اشک از چشمها و سوختنش موقع خرد کردن پیاز هست . البته راههای زیادی پیشنهاد میشه ولی همه اونها در عمل کارآیی ندارن . مثل گذاشتن یه چوب کبریت بین دندان ها یا جویدن آدامس یا روشن کردن شمع یا خیسوندن پیازها ! ولی هیچ کدوم اثری ندارن . یه راه خیلی ساده وجود داره . پیازهایی که میخوایین خرد یا رنده کنین , با پوست توی یخچال بذارین تا کاملن سرد بشن ! بعد از یخچال در آورده و پوست کنده و خرد کنین و مطمئن باشین یه قطره اشک هم از چشمتون سرازیر نمیشه !!!

( موقع خرد کردن پیاز , اسانس و ترکیبات سولفور موجود در پیاز بصورت گاز آزاد میشه و باعث سوزش چشم و ریزش اشک میشه . سرد کردن پیاز جلوی این آزاد شدن ناگهانی رو میگیره )

هیچ نظری موجود نیست: