یکشنبه، آبان ۲۸، ۱۳۹۱

روش درست کردن مغز گردوی تازه

بعضی ها هستن که از مغز گردوی خشک خوششون نمیاد و میگن تلخ هست و یا بخاطر پوستش که کمی تلخ هست , از خوردنش خودداری میکنن . خوردن روزانه دو عدد مغز گردو باعث کاهش چربی خون و کلسترول بد خون میشه و محروم کردن بدن از این مغز بسیار مفید , کار درستی نیست . اما میشه همین مغز گردوهای خشک رو خوشمزه کرد . در ایران تابستان که میشد مغز گردوهای تازه رو توی آب مینداختن و بعد از 24 ساعت که باد میکرد و سفید میشد , اونها رو بصورت فال های 12 تایی در میاوردن و با نمک میفروختن سر چهارراه ها .
همین مغز گردوهای خشک رو هم اگر توی یه کاسه آب بخیسونین یه شب تا صبح , مثل همونها سفید و نرم و خوشمزه میشن ! فقط هر نیم ساعت یا یکساعت یکبار باید آب زرد اونها رو عوض بکنین و آب تازه پر بکنین . دو سه بار کافی هست . این نوع گردو بیشتر جنبه رسمی داره و اگر پیش خوراک بخوان سرو کنن با نون و پنیر و گردو , گردوهاش رو به این شکل می خیسونن که هم باد میکنه و درشت تر میشه و هم سفید و تُرد و خوشمزه ...

۱ نظر:

ناشناس گفت...

very good