سه‌شنبه، دی ۲۰، ۱۳۹۰

روغن انداحتن فسنجون

خورش فسنجون یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی هاست و کمتر کسی هست که ازش بدش بیاد . این خورش بر خلاف تصور خیلی ها که فکر میکنن اگه روغن زیادی داشته باشه و یا روش روغن ایستاده باشه , خورش سالمی نیست , اتفاقن یکی از خورش های بسیار مفید ایرانی به شمار میاد به دلیل همون روغنی که داره . تمام روغن فسنجون , از روغن گردو هست و روغن گردو تنها روغنی هست که باعث کاهش کلسترول بد خون میشه ! وگرنه خود خورش هیچ روغنی نداره . این خورش جا افتادگیش هم به همین روغن هست ولی گاهی اوقات گردو به دلایلی روغن نمیندازه و خورش به نظر زیاد جا افتاده نمیاد .
اما روشی وجود داره که میشه روغن فسنجون رو زیاد کرد . اون هم اینه که وقتی خورش به نیمه های پخت میرسه , چند قالب یخ کوچک بندازین توی خورش تا شوک به گردوهای چرخ یا خرد شده وارد بیاد و باعث روغن انداختنشون بشه .. به همین سادگی با انداختن 3-4 قالب یخ کوچک به داخل خورش , گردوها همه روغنشون رو پس میدن ..

هیچ نظری موجود نیست: