چهارشنبه، تیر ۲۶، ۱۳۸۷

تشخیص بادمجان شیرین از تلخ

اغلب خانم ها ادعا میکنن بادمجان هایی که رنگ پوست اونها بنفش روشن هست , تلخ مزه هستن . ولی این ادعا صحیح نیست . تمام بادمجانها چه سیاه چه بنفش و چه سفید اگر قسمت سر یا دم اونها به رنگ سبز روشن باشه , شیرین هستن در غیر اینصورت اگر رنگ دم اونها قهوه ای تیره باشه , تلخ مزه میشن . راه تشخیص بادمجان تلخ از شیرین فقط همینه . و یه راه کم کردن زهر بادمجان هم پوست کندن و بعد پاشیدن نمک روی سطح بادمجان و قرار دادنش در آبکش هست که باعث میشه بادمجان شروع به عرق کردن کنه و تلخی بادمجان تا حدی زیادی کم بشه و مناسب برای سرخ کردن و ...

هیچ نظری موجود نیست: