شنبه، تیر ۲۹، ۱۳۹۲

ترشی آلبالو

ترشی آلبالو جزو ترشی های تقریبن غیر عادی هست و کمتر در ایران طرفدار داره و شناخته شده ست . اما طعم اون واقعن عالیه . درست کردنش هم خیلی خیلی ساده ست . این ترشی رو میتونین حتا خالی خالی هم بخورین یا همراه با خوراک ها ...

 
مواد لازم :

_ آلبالو : به دلخواه .
_ شکر قهوه ای : به مقدار مورد نیاز !
_ سرکه سیب یا انگور : به مقدار مورد نیاز .
_ نمک .

روش تهیه :

آلبالو ها رو میشوریم و میذاریم آبشون کاملن بره . سپس اونها رو توی شیشه مربا پر میکنیم . دقت کنید که نیاز نیست هسته های آلبالو رو در بیارین . فقط اگر سیخ دارن , سیخشون رو میکنیم . توی یک ظرف جداگانه , برای هر پیمانه سرکه , یک قاشق غذاخوری سر خالی , شکر قهوه ای اضافه میکنیم و همینطور مقداری نمک و خوب مخلوط میکنیم تا شکر و نمک در سرکه حل بشه . نباید خیلی شیرین بشه و نباید هم خیلی تیزی سرکه رو داشته باشه از ملس کمی ترش تر ! وقتی سرکه آماده شد , توی شیشه مربا و روی آلبالوها میریزیم تا بالا و در شیشه مربا رو میبندیم و مثل همه ترشی ها , در یک جای خنک و تاریک به مدت یکماه قرار میدیم . پس از یکماه ترشی شما آماده ست . این ترشی طعمی بین سرکه و شراب پیدا میکنه و خیلی خاص هست . حتا شما می تونین این ترشی رو با گیلاس های ریز هم درست کنین و اونم خیلی خیلی خوشمزه میشه .


هیچ نظری موجود نیست: