بیشتر ما در طول عمر خودمون بر اثر تغذیه نامناسب دچار ضایعاتی در بدنمون میشیم که مهمترین اونها تنگ شدن رگها یا رسوب کلسترول بد یا LDL در رگهاست . مصرف زیاد چربی , سیگار کشیدن , نوشیدن مشروبات الکلی به مقدار زیاد , مصرف غذاهای حاضری یا فست فودها مخصوصن کالباس و سوسیس و سوخاری ها و ... همگی میتونن به مرور زمان باعث بالا رفتن چربی خون و افزایش کلسترول و در پی اون افزایش فشار خون و بسته شدن یا تنگ شدن رگها و بیماری قلبی و مرگ بشن ! نتیجه فقط یک چیزه . یا سکته قلبی یا سکته مغزی که در صورت نجات شما , ممکنه به حالت فلج یا نیمه فلج باقی عمرتون رو سپری کنین .. مصرف داروهای شیمیایی هم با اینکه کمک کننده هستن , ولی درمان کننده نیستن و تنها باعث پیشگیری میشن و از طرفی چون شیمیایی هستن , مسلمن دارای عوارض ناخوشایندی هم هستن و از طرفی یک درد رو خوب میکنن و از طرف دیگه , دردهایی رو ایجاد میکنن . راه حلی رو که در اینجا آموزش میدم به تازگی توسط متخصصین آلمانی کشف شده و یک روش کاملن طبیعی و بدون عارضه و بسیار موثر هست برای پاک کردن رسوب از رگ ها و از بین بردن کلسترول و چربی خون به این شرط که پرهیز غذایی و فعالیت بدنی بعد از اون حفظ بشه !! یعنی تصور نکنین وقتی این روش رو انجام دادین , میتونین بشینین کلی کله پاچه بخورین !!!!!!!
مواد لازم :
- سیر خام حبه شده : سی عدد .
- لیموترش تازه : پنج عدد .
- آب : یک لیتر .
- قابلمه برای جوشاندن .
روش تهیه :
ابتدا سی حبه سیر رو پوست میکنیم . دقت کنید منظورم سی سر سیر نیست و سی حبه یا دانه سیر هست ! سپس لیمو ها رو از وسط نصف کرده و با دقت تمام هسته های اونها رو در میاریم . حالا سیرها و لیموها رو داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم . لیموها باید با پوست باشن ! منظور از لیمو , لیموهای زرد رنگ درشت هست نه لیموهای کوچک با پوست سبز که لایم هستن و در ایران به اشتباه به اونها لیمو گفته میشه !!! وقتی سیر و لیموها بصورت خمیر و پوره در اومدن , یک لیتر آب رو در قابلمه ریخته و معجون رو بهش اضافه میکنیم و زیر قابلمه رو روشن میکنیم و میذاریم جوش بیاد . دقت کنید !!! فقط یکبار این مواد باید جوش بزنه . همین که یک جوش زد زیرش رو خاموش میکنیم و میذاریم سرد بشه . زمانیکه سرد شد , با دقت صاف میکنیم و سپس مایع به دست اومده رو در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم .
روش مصرف :
به مدت سه هفته , روزی نصف یک استکان از این معجون رو باید بنوشین . چه قبل از غذا یا بعد از غذا , فرقی نمیکنه . هر زمان که دوست دارین ! نکته جالب اینکه دهن شما به هیچ وجه بوی سیر نمیگیره پس با خیال راحت بنوشین . بعد از سه هفته , مصرف رو قطع کرده و هشت روز صبر کنین . بعد از هشت روز دوباره به مدت سه هفته بنوشین و تمام . رفت تا سال آینده .. شما در طول مصرف کاملن حس میکنین که چقدر احساس سبکی دارین و بدنتون شاداب میشه و سرحال و انرژی عجیبی حس میکنین . عوارض کلسترول بالا مثل تار شدن دید و گرفتگی و سنگین شدن گوش و خیلی عوارض دیگه , همگی با این معجون از بین میرن ! فقط یکبار امتحان کنین و نتیجه ش رو ببینین ...
مواد لازم :
- سیر خام حبه شده : سی عدد .
- لیموترش تازه : پنج عدد .
- آب : یک لیتر .
- قابلمه برای جوشاندن .
روش تهیه :
ابتدا سی حبه سیر رو پوست میکنیم . دقت کنید منظورم سی سر سیر نیست و سی حبه یا دانه سیر هست ! سپس لیمو ها رو از وسط نصف کرده و با دقت تمام هسته های اونها رو در میاریم . حالا سیرها و لیموها رو داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم . لیموها باید با پوست باشن ! منظور از لیمو , لیموهای زرد رنگ درشت هست نه لیموهای کوچک با پوست سبز که لایم هستن و در ایران به اشتباه به اونها لیمو گفته میشه !!! وقتی سیر و لیموها بصورت خمیر و پوره در اومدن , یک لیتر آب رو در قابلمه ریخته و معجون رو بهش اضافه میکنیم و زیر قابلمه رو روشن میکنیم و میذاریم جوش بیاد . دقت کنید !!! فقط یکبار این مواد باید جوش بزنه . همین که یک جوش زد زیرش رو خاموش میکنیم و میذاریم سرد بشه . زمانیکه سرد شد , با دقت صاف میکنیم و سپس مایع به دست اومده رو در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم .
روش مصرف :
به مدت سه هفته , روزی نصف یک استکان از این معجون رو باید بنوشین . چه قبل از غذا یا بعد از غذا , فرقی نمیکنه . هر زمان که دوست دارین ! نکته جالب اینکه دهن شما به هیچ وجه بوی سیر نمیگیره پس با خیال راحت بنوشین . بعد از سه هفته , مصرف رو قطع کرده و هشت روز صبر کنین . بعد از هشت روز دوباره به مدت سه هفته بنوشین و تمام . رفت تا سال آینده .. شما در طول مصرف کاملن حس میکنین که چقدر احساس سبکی دارین و بدنتون شاداب میشه و سرحال و انرژی عجیبی حس میکنین . عوارض کلسترول بالا مثل تار شدن دید و گرفتگی و سنگین شدن گوش و خیلی عوارض دیگه , همگی با این معجون از بین میرن ! فقط یکبار امتحان کنین و نتیجه ش رو ببینین ...
۱ نظر:
such a lovely vebsite. thank you for everything
ارسال یک نظر