سه‌شنبه، بهمن ۱۹، ۱۳۸۹

پیشنهادی برای درست کردن ژله

ژله درست کردن خیلی ساده ست . کافیه که فقط پودرش رو آماده بخرین و بعد توش یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد بریزین و بذارین خنک بشه و خودشو بگیره و تمام ! اما با این روش تنها مزه مصنوعی ژله یا همون اسانس و طعم دهنده ای که بهش زدن رو حس میکنین . برای اینکه هم ژله شما پر خاصیت بشه و هم مزه و طعم بهتر و طبیعی تری پیدا کنه به روش زیر عمل کنین :

اول پودر ژله رو با آب جوش به مقدار گفته شده در دستور روی ژله حل کنین . سپس متناسب با طعم ژله ای که خریدین , مثلن اگه ژله با طعم پرتقال خریده باشین , یک یا دو عدد پرتقال رو آب بگیرین و بجای اضافه کردن لیوان دوم آب سرد به محلول ژله , یک لیوان آب پرتقال بهش اضافه کنین و ببینین چقدر ژله شما خوشمزه تر میشه و پر خاصیت . به همین ترتیب میتونین از مواد دیگه هم استفاده کنین . مثلن تمشک و شاه توت و توت فرنگی و آناناس و ... با گرفتن عصاره یا آب این میوه ها و حتا میکس کردن اونها , میتونین ژله ای با طعم خیلی طبیعی تر درست کنین .


هیچ نظری موجود نیست: