کباب درست کردن روش های زیادی داره که بیشتر اونها سخته و برای محیط آپارتمان و با کمبود وقت زیاد جور نیست . ولی میشه با روش های ابتکاری , در داخل منزل بدون نیاز به منقل و زغال , کباب خوشمزه ای درست کرد و از طعمش لذت برد . برای این منظور به روش زیر عمل کنید :
مواد لازم :
- گوشت گوسفند و گوساله چرخ کرده : از هر کدام نیم کیلو .
- خمیر نان باگت : دو مشت .
- شیر : نصف لیوان .
- پیاز درشت : یک عدد .
- پودر فلفل سیاه یا قرمز , نمک , پودر پاپریکا : به دلخواه .
- گوجه فرنگی و قارچ و فلفل کبابی : به دلخواه .
روش تهیه :
گوشتی که برای کباب منقل و یا گریل استفاده میشه باید کمی چرب باشه وگرنه گوشت سفت و خشک میشه ! اضافه کردن روغن به گوشت هم طعمش رو بد میکنه برای همین باید از گوشت گوسفند استفاده کرد که چرب هست و برای اینکه چربیش بیش از اندازه نشه , با گوشت گوساله مخلوطش کرد تا متعادل بشه و دلیل اینکه از مخلوط گوسفند و گوساله استفاده میکنیم همینه ! خمیر های نان باگت رو در داخل شیر خیس میکنیم و سپس به گوشت به همراه پیاز رنده شده و ادویه ها و نمک اضافه میکنیم و خوب چنگ میزنیم تا یکدست بشه . حالا روی کاسه گوشت رو با سلفون می پوشونیم و به مدت یکساعت در یخچال قرار میدیم تا خوب جا بیافته . بعد از این مدت , گوشت ها رو در آورده و مثل شکل اونها رو درست میکنیم در کف دستمون ولی ضخامت اونها باید حدود یک تا دو سانت باشه چون اگه کمتر باشه , گوشت سفت میشه و میسوزه . گوشت ها رو روی توری فر قرار میدیم و قارچ و گوجه فرنگی ها و یا فلفل هم اگه در دسترس بود , در کنارش میذاریم . در داخل سینی فر مقداری آب میریزیم و بعد توری رو روی اون قرار میدین . ریختن آب توی سینی برای این هست که وقتی آب گوشت و چربی میچکه توی سینی , دود نکنه . اگه توی سینی آب نباشه , چربی ها میسوزن و دود میکنن . حالا گریل رو روشن میکنیم و سینی رو در طبقه وسط فر قرار میدیم . وقتی یک طرف کباب ها پخته شد , سینی رو در میاریم و کباب ها رو بر میگردونیم و بعد که طرف دیگه هم پخته شد , غذا آماده ست .. طعم این کباب کمی متفاوت با کباب تاوه ای و یا کباب روی منقل هست و بیشتر طعم همبرگرهای آمریکایی رو میده و خیلی خوشمزه میشه . کثافت کاری و دنگ و فنگ منقل رو هم نداره و میشه هر از گاهی اینطوری یه غذای متفاوت خورد ... و البته میشه اون رو حتا روی منقل هم درست کرد ..
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر