اسم پیاز پوست کندن و خرد کردن
و رنده کردن که میاد , ناخودآگاه اشک هم از چشممون سرازیر میشه ! تجربه بدی هست و
مخصوصن اگه خارج از ایران زندگی میکنین , میدونین که پیازهای اینجا خیلی تند هستن
و حتا یه فسقلی هم اشک آدمو در میاره . یه راه ساده برای جلوگیری از ریزش اشک از
چشمها و سوختنش موقع خرد کردن پیاز هست . البته راههای زیادی پیشنهاد میشه ولی همه
اونها در عمل کارآیی ندارن . مثل گذاشتن یه چوب کبریت بین دندان ها یا جویدن آدامس
یا روشن کردن شمع یا خیسوندن پیازها ! ولی هیچ کدوم اثری ندارن . یه راه خیلی ساده
وجود داره . پیازهایی که میخوایین خرد یا رنده کنین , با پوست توی یخچال بذارین تا
کاملن سرد بشن ! بعد از یخچال در آورده و پوست کنده و خرد کنین و مطمئن باشین یه
قطره اشک هم از چشمتون سرازیر نمیشه !!!
( موقع خرد کردن پیاز , اسانس
و ترکیبات سولفور موجود در پیاز بصورت گاز آزاد میشه و باعث سوزش چشم و ریزش اشک
میشه . سرد کردن پیاز جلوی این آزاد شدن ناگهانی رو میگیره )
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر