حتمن براتون پیش اومده که در
رستوران یا بار دیدین که توی لیوان نوشیدنی یخ هایی استفاده میشه که خیلی شفاف
هستن . ولی توی خونه هر کاری که میکنین , یخ های توی قالب های یخت تیره و کدر میشه
و شفافیت نداره . علت این مشکل ترکیب شدن آب با اکسیژن و املاح هست که در فرایند
یخ زدن , در داخل یخ حبس میشه و باعث کدر شدن یخ میشه . برای جلوگیری از این کدر
شدن و درست کردن یخ های شفاف راه ساده ای وجود داره :
مهمترین عامل , نوع آب هست .
هر چقدر آب خالص تر باشه , یخ شفاف تره . پس از آب فیلتر شده استفاده کنین . سپس
همین آب رو دو بار بجوشونین . یعنی یکبار بجوشونین و بذارین سرد بشه و دوباره
بجوشونین و بذارین سرد بشه و سپس داخل قالب های یخ بریزین . مطمئن باشین با این
روش یخ های شما شفاف مثل شیشه و بلور میشن . جوشاندن آب باعث کاهش مقدار اکسیژن آب
میشه و شفافیت .
۱ نظر:
من از خوانندگان قدیمی هستم خیلی مطالب مفید و قابل استفاده ای می نویسید که در زندگی روزمره آدم با آنها سروکار داره؛؛ولی افسوس که وبلاگ قدیمی ات را بسته ات یا من انرا گم کرده ام هر جا هستی سالم و شاد باشی قربانت رودی
ارسال یک نظر