شاید خیلی پیش و پا افتاده باشه که بخواهیم آب پرتقال رو شرح بدیم و بگیم بهترین آب پرتقال چیه . چون همه فکر میکنن پرتقال رو که آب بگیری میشه آب پرتقال ! اما اینطور نیست .. بهترین نوع آب پرتقال به صورتی تهیه میشه که شاید هر کسی ازش اطلاع نداشته باشه و این نوع آب گیری اونو تبدیل به یک داروی مفید میکنه :
پرتقال ها رو ابتدا مثل سیب پوست میکنیم ! یعنی تنها لایه نازک نارنجی رنگ اونها رو با کارد تیز پوست میکنیم و لایه سفید زیر پوست نارنجی رو که حالت اسفنجی داره , باقی میذاریم ! سپس پرتقال ها رو 4 قاچ کرده و هسته ها رو جدا میکنیم و توی ماشین آب میوه گیری مخصوص گرفتن آب هویج می اندازیم و آب میگیریم . رنگ این آب پرتقال کدر هست و به زردی میزنه . حالا چرا به این شکل ؟
آب گیری پرتقال به این شکل میتونه سطح کلسترول بد خون و چربی خون رو به شدت پایین بیاره در صورت مصرف در دو هفته . این کار توسط همون پوسته سفید رنگ روی پرتقال و زیر پوسته نارنجی انجام میشه . همون لایه سفیدی که وقتی ما پرتقال رو پوست میکنیم , روی گوشت باقی میمونه و اونو هم میکنیم و بعد پرتقال رو میخوریم ! این قسمت از پرتقال شامل مقدار زیادی پکتین Pectin هست که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق و پایین آوردن کلسترول بازی میکنه . زمانیکه پرتقال رو به این شکل آب میگیرن , تمام پکتین , در آب پرتقال مخلوط میشه . شاید شکل جالبی نداشته باشه ولی هم برای کسانی که دچار یبوست هستن و هم کسانی که مشکل چربی خون و کلسترول دارن , بهترین دارو به شمار میاد ...
۲ نظر:
خیلی مفید و جالب بود. من همیشه وبلاگ شما رو دنبال می کنم و لذت می برم. موفق باشید :)
مطالب صفحه شما خیلی مفید و قابل استفاده است . ممنون
ارسال یک نظر