گوجه های گیلاسی یا Cherry Tomato چند وقتیه توی ایران هم در اومدن ولی به
خاطر قیمت بالا , چندان به سبد خوراکی مردم راه پیدا نکردن . به دلیل گرون
بودنشون , میشه اونها رو برای تزئین غذاها به کار برد . مثل تزئین سالاد
الویه یا انواع سالاد ها و پیش خوراک ها . در تصویر زیر یک نمونه از تزئین
بوسیله این گوجه ها رو میتونین یاد بگیرین که گوجه ها رو بصورت قلب میشه در
آورد . همونطور که در تصویر مشخصه , هر گوجه رو بصورت اریب قاچ میکنیم و هر
نیمه رو هم به هم وصل میکنیم و شکل قلب درست میشه . یا با خلال دندون
اونها رو میتونیم به سیخ بکشیم . من امتحان کردم و دیدم با گوجه فرنگی های
درشت و بیضی و کشیده هم میشه اینکارو کرد برای گذاشتن کنار کباب .
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر