گوجه های گیلاسی یا Cherry Tomato چند وقتیه توی ایران هم در اومدن ولی به 
خاطر قیمت بالا , چندان به سبد خوراکی مردم راه پیدا نکردن . به دلیل گرون 
بودنشون , میشه اونها رو برای تزئین غذاها به کار برد . مثل تزئین سالاد 
الویه یا انواع سالاد ها و پیش خوراک ها . در تصویر زیر یک نمونه از تزئین 
بوسیله این گوجه ها رو میتونین یاد بگیرین که گوجه ها رو بصورت قلب میشه در
 آورد . همونطور که در تصویر مشخصه , هر گوجه رو بصورت اریب قاچ میکنیم و هر
 نیمه رو هم به هم وصل میکنیم و شکل قلب درست میشه . یا با خلال دندون 
اونها رو میتونیم به سیخ بکشیم . من امتحان کردم و دیدم با گوجه فرنگی های 
درشت و بیضی و کشیده هم میشه اینکارو کرد برای گذاشتن کنار کباب . 
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر